всичко е от дюзите момчета.една 155-ца ме побърка с това палене всичко и смених само без радиото и не иска.всички датчици хол мол дебитомер сонди всичко кво се сетите и не.накрая смених ижекторите и колата заспа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запалване-трудно или от 2-ри опит
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dani_ku4eto Покажи съобщениевсичко е от дюзите момчета.една 155-ца ме побърка с това палене всичко и смених само без радиото и не иска.всички датчици хол мол дебитомер сонди всичко кво се сетите и не.накрая смених ижекторите и колата заспа.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
проблем и при мен.като е студена сутрин и като я паля пали от раз но веднага падат оборотите мъча се да я форсирам ама много трудно и гасне това от 2 дни паля 2-ри път няма проблеми но прекъсва една такава сонда,свещи са нови мисля че е дебитомера щото като набия педала докато е студена на място и първо падат оборотите и след това се изфорсирва но мнго трудно тресе се цялата и като стигне 30 градуса да прехвърли на газ край всичко влиза в норми но на бензин ако я карам чак до 50 градуса е така и имам премеждия по сфетоварите с повече газ че иначе ако е с по малко и гасне.преди месец на диагностика всичко беше ок,дебитомера беше наред но като го настройвахме пича каза че графита много е изтъркан и на ниските дава малко по богата смес възможно ли е да е сдал багажа тотално вече ма на газ мърка
Comment
-
Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщениепроблем и при мен.като е студена сутрин и като я паля пали от раз но веднага падат оборотите мъча се да я форсирам ама много трудно и гасне това от 2 дни паля 2-ри път няма проблеми но прекъсва една такава сонда,свещи са нови мисля че е дебитомера щото като набия педала докато е студена на място и първо падат оборотите и след това се изфорсирва но мнго трудно тресе се цялата и като стигне 30 градуса да прехвърли на газ край всичко влиза в норми но на бензин ако я карам чак до 50 градуса е така и имам премеждия по сфетоварите с повече газ че иначе ако е с по малко и гасне.преди месец на диагностика всичко беше ок,дебитомера беше наред но като го настройвахме пича каза че графита много е изтъркан и на ниските дава малко по богата смес възможно ли е да е сдал багажа тотално вече ма на газ мъркаArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеМоторчето на празен ход как ти , от там може да мени оборотите. Някой от вакумите също може да ти дава проблем.Last edited by kavalista; d.m.y г., 10:56.
Comment
-
Точно това продължително въртене на стартер се получава от това, че горивото по някакъв начин се връща в резервоара през помпата когато колата по-дълго време не е палена. По този начин не остава бензин в рейката и до като помпата подкачи гориво до дюзите стартера върти.Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщениеТочно това продължително въртене на стартер се получава от това, че горивото по някакъв начин се връща в резервоара през помпата когато колата по-дълго време не е палена. По този начин не остава бензин в рейката и до като помпата подкачи гориво до дюзите стартера върти.
малко не ти е ясно май как бензина стига до инжекторите? Връщане става по обратния бензинопровод. И докато въртиш на стартер помпата работи в резервоара, точно с цел да има бензин до инжекторите. Отделно при подаване на контакт се чува за има няма секунда подкачването което прави помпата на налягането в рейката.Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:55.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Май ти не си наясно. Имах предвид, че ако някой от клапаните на бензинопровода не задържа горивото в рейката, то на помпата и трябва време за да качи горивото и това е проблема за дългото въртене на стартер. Не свещи или дюзиAlfa Romeo 166 2.0 TS 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщениеМай ти не си наясно. Имах предвид, че ако някой от клапаните на бензинопровода не задържа горивото в рейката, то на помпата и трябва време за да качи горивото и това е проблема за дългото въртене на стартер. Не свещи или дюзиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщениемоторчето е добре зора е докато стигне до 50 градуса от там нататък е друго нещо вакумите също мисля че са наред,а дюзите ако бяха трябваше като загрее пак да е същия проблем пък аз си я паля на бензин винаги щото газовото е инжекция и редовно като свърши на никъде газта я карам на бензин до газстанцията.Трябва да издиря някой колега от пловдив да пробвам с дебитомерите но трябва моята кола да е студена да видим кво ще станеsigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеКолега аз имам два дебитомера,така че ако искаш ти давам единия да го пробваш.
Comment
Comment